TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Soran Ismail
BOKA Soran

Soran Ismail

Soran Ismail är standupkomiker, samhällsdebattör, föreläsare, programledare, radioprofil och mycket mer. Men bäst gör han sig ändå som... allt ovan.

Soran kan bokas som: konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Soran är lugn som en filbunke, men samtidigt kanske den mest djärva och intellektuella komikern. Soran använder humorn som vapen i sin strid för att få ett samhälle där vi alla ska förstå varandra. Han har vunnit ändlöst många priser och är idag en av de största inspiratörerna i Sverige.

Soran Ismail har på bara några år lyckats etablera sig som en av Sveriges bästa komiker. Bland eliten är han avgjort yngst – men trots det en av de absolut vassaste. En liten människa med mycket att säga.

Soran har medverkat i ett flertal tv-och radioprogram samt poddar och har haft stor framgång med föreställningar som "Soran Ismails underbara resa genom Sverige", "En skam för Sverige" och "En skam för Sverige 2".

2017 debuterade Soran även som författare med boken "Absolut Svensk - en ID-handling" som han har skrivit tillsammans med Jonas Magnusson.
Boken, som är en fortsättning och fördjupning av den internationellt hyllade tv-serien Absolut svensk, ställer frågor om identitet på sin spets – vem man är, och vad det egentligen spelar för roll.

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Soran Ismail
Foto: Fredrik Skogkvist
Press bild Soran Ismail
Foto: Emilia Bergmark-Jimenez
Press bild Soran Ismail
Foto: Emilia Bergmark-Jimenez
Press bild Soran Ismail
Foto: Emilia Bergmark-Jimenez
Press bild Soran Ismail
Foto: Fredrik Skogkvist

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Soran

En rolig men samtidigt allvarlig föreläsning om ”svenskhet”, integration och om att inte vara halv, utan dubbel.

Läs mer