TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Marika Carlsson
BOKA Marika

Marika Carlsson

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer... Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben, RAW och "Bäst i Test", för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Under våren 2017 var Marika ute på Sverigeturné med hennes egna föreställning ”Jag är gud” och under 2018 har hon medverkat i en av Sveriges största och mest folkkära turnéer, Diggiloo, där hon såklart gjorde stor succé.
2019 kommer Marika åter synas i TV-rutan, denna gång som programledare för Sveriges största underhållningscirkus - Melodifestivalen! 

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Maika en mycket uppskattad föreläsare och konferencier.  Hon har bl.a. varit programledare för den stora DN-galan på stadshuset, QX-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.


Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson

Citat

"Hej Marika! Hoppas resan gått bra hem! Stort STORT tack för idag! Grymt jobbat och berömmen bara haglar in om en helt fantastisk Näringslivsdag! Du bidrog så himla mycket till den!!!" Kram Niclas NWE

”Vill tacka för Marikas medverkan på Tylösand torsdag-fredag förra veckan. Konferensen blev riktigt lyckad och Marika var en mycket viktig del i det. Hennes inspel, värme, humor och genuina sätt lyfte dagarna och inspirerade! Jag är supernöjd :)” // Maria Nordin, Region Halland

”Jag ber Dig vara vänlig att framföra det varmaste och innerligaste TACK till Marika för en helt fantastisk föreställning och med ett innehåll och ett utförande just som vi önskade och hade beställt!” // Christer Granqvist, Kommunförbundet Skåne

”Stort TACK till Marika för en fantastisk timme med mycket skratt men också allvar. Precis vad vi behövde. Mina förhoppningar uppfylldes med råge!!!” // Katrin Larsson, Örebro Läns Landsting

 

Föreläsningar

Kroppspråksföreläsningen

Föreläsning på ca 60 minuter om kroppsspråk med Marika Carlsson

Läs mer
Hur blev det såhär?

En rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats.

Läs mer
I love Sweden

What is it about those swedes?

Läs mer
Fördomsmedveten

I denna humoristiska föreläsning slussar Marika er igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet.

Läs mer