TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Marika Carlsson
BOKA Marika

Marika Carlsson

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer... Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare. 

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT,
men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019.
Ni kan ha hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show: Diggiloo, och turnerade Sverige runt.
Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015. Den finns nu att streama på Netflix.

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Marika en mycket uppskattad föreläsare och konferencier. Hon har bl.a. lett DN-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.

 


Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Maria Östlin

Citat

"Hej Marika! Hoppas resan gått bra hem! Stort STORT tack för idag! Grymt jobbat och berömmen bara haglar in om en helt fantastisk Näringslivsdag! Du bidrog så himla mycket till den!!!" Kram Niclas NWE

”Vill tacka för Marikas medverkan på Tylösand torsdag-fredag förra veckan. Konferensen blev riktigt lyckad och Marika var en mycket viktig del i det. Hennes inspel, värme, humor och genuina sätt lyfte dagarna och inspirerade! Jag är supernöjd :)” // Maria Nordin, Region Halland

”Jag ber Dig vara vänlig att framföra det varmaste och innerligaste TACK till Marika för en helt fantastisk föreställning och med ett innehåll och ett utförande just som vi önskade och hade beställt!” // Christer Granqvist, Kommunförbundet Skåne

”Stort TACK till Marika för en fantastisk timme med mycket skratt men också allvar. Precis vad vi behövde. Mina förhoppningar uppfylldes med råge!!!” // Katrin Larsson, Örebro Läns Landsting

 

Föreläsningar

Fördomsmedveten

I denna humoristiska föreläsning slussar Marika er igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet.

Läs mer
Hur blev det såhär?

En rolig föreläsning om utanförskap och att våga stå upp för den man är.

Läs mer
Kroppspråksföreläsningen

Föreläsning på ca 60 minuter om kroppsspråk med Marika Carlsson

Läs mer