TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Johanna Nordström
BOKA Johanna

Johanna Nordström

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonto på Instagram gör hon succé med sina sketcher. Du ser henne också frekvent i några av våra allra populäraste humorprogram.

Johanna kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, skådespelare, samtal, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och nu är hon en av våra mest aktuella och efterfrågade standupkomiker.

För tillfället är hon högaktuell i TV4s Parlamentet men också som förkomiker åt Messiah Hallberg på hans turné Scener ur ett äktenskap.

Samtal som du kan boka Johanna för:

Hur lyckas du med sociala medier?
På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000.
Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Hur når vi ut politiskt till unga?
Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej.
Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga?
Och hur når man unga bäst?
Fråga Johanna!

Kolla in ett klipp på Johanna här! 

 

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Johanna Nordström
Foto: Johanna Pettersson
Press bild Johanna Nordström
Foto: Johanna Pettersson
Press bild Johanna Nordström
Foto: Johanna Pettersson
Press bild Johanna Nordström
Foto: Johanna Pettersson