TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Anna Kinberg Batra
BOKA Anna

Anna Kinberg Batra

Anna är en mycket uppskattad talare med skarpa analyser och varm publiknärvaro.

 

Anna kan bokas som: föreläsare, samtal & rådgivare

Anna Kinberg Batra blev Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015, efter åtta år av moderatledd regering som slutade med en tung valförlust. När ministrarna slutade och resurserna krympte ledde hon ett omfattande förändringsarbete för att moderaterna skulle kunna vinna val igen och hon själv bli Sveriges första kvinnliga statsminister. Men i stället blev hon den första moderata partiledaren sedan 1907 som inte fick möta väljarna. Redan augusti 2017 avgick hon, efter en turbulent tid med flyktingkris, terrorism, populism, polarisering och till sist även avgångskrav från otåliga partikamrater.

I dag är Anna Kinberg Batra rådgivare och föreläsare inom politik, samhälle och förändring, knuten till Handelshögskolan i Stockholm och Centre for Advanced Studies in Leadership.
Utöver mångårig och internationell politisk erfarenhet på högsta nivå har hon arbetat med flera nystartade företag och varit informationschef på Stockholms Handelskammare och är rådgivare till Sweden-India Business Council och styrelseledamot i Swedish Space Corporation och Avanza Pension. Batra är även engagerad i Seeds of Peace, som utbildar judiska och muslimska ungdomar i ledarskap och samhällsförändring.

Just nu är Anna högaktuell med boken ”Inifrån” som handlar om hennes tid i politiken och om  ledarskap när allting förändras.

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Anna Kinberg Batra
Foto: Peter Knutsson

Föreläsningar

Ledarskap när allting förändras

Möt Anna Kinberg Batra i en av hennes första föreläsningar i livet efter partipolitiken. Som bara har börjat.

Läs mer