TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Torbjörn Averås Skorup
BOKA Torbjörn

Torbjörn Averås Skorup

Torbjörn Averås Skorup är humoristen som på sina sociala medier har gjort succé med sina sketcher. På senare tid har han dessutom börjat ta sin komik ut på livescenerna med succéartad respons.

Torbjörn kan bokas för:  Standup, konferencier, moderator, panelsamtal, programledare, skådespelare, film/tv-medverkan

Torbjörn har trots sin unga ålder en bred erfarenhet av arbete med humor. Han har varit webbredaktör för Lajkat.se, programlett Humorn i P3, varit digital innehållsproducent på Bonnier Magazines & Brands och varit videojournalist på SVT nyheter.

Nu är han aktuell som manusförfattare, skådespelare och klippare på Pantamerahumor samt med humoristiska sketcher på Instagram - detta parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till "Årets video" på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom "Årets webbhumor" på Det svenska humorpriset.

Med Torbjörn kan man alltid förvänta sig ett gediget engagemang och proffsigt resultat. Han gör sig lika bra live som genom rutan.

 

Följ Torbjörn på instagram:

Eller ta del av han roliga klipp nedan:
Klipp från Instagram 1 - Klicka här
Klipp från Instagram 2 - Klicka här
Klipp från Instagram 3 - Klicka här

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Torbjörn Averås Skorup
Foto: -