TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Robin Paulsson
BOKA Robin

Robin Paulsson

Robin är en av Sveriges absolut bästa programledare. Denna charmiga skåning är älskad av publiken både som sig själv och som den exeptionella Zlatanimitatör han är.

Robin kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, film/tv medverkan.

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.
Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.

Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet "Fråga Lund" i SVT, och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!

Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow, Robins, som har varit ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå.

Våren 2020 var Robin tillsammans med Marika Carlsson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal 5.

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Robin Paulsson
Foto: Robert Eldrim
Press bild Robin Paulsson
Foto: Robert Eldrim
Press bild Robin Paulsson
Foto: Robert Eldrim
Press bild Robin Paulsson
Foto: Robert Eldrim

Citat

”Vill på mina kollegors vägnar, Christian VD samt mig själv tacka för ett riktigt roligt och bra framträdande av Robin. Jag skrattade i vanlig ordning så att jag fick ont i magen och jag lovar jag var inte ensam. En stor eloge till Robin :)”
//Jessika Brändefors, Fitness24Seven

”Robin Paulsson är roligare för varje gång man ser honom. Just nu verkar han vara i toppform!”
//Rune Häger, Malmömagasinet