TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Marika Carlsson
BOKA Marika

Marika Carlsson

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer... Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare. 

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT,
men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019.
Ni kan ha hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show: Diggiloo, och turnerade Sverige runt.
Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015. Den finns nu att streama på Netflix.

Våren 2020 var Marika tillsammans med Robin Paulson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal5 och framförallt kan hon under hösten -20 även ses på den egna standupklubben "Marika med vänner" i Vällingby.

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Marika en mycket uppskattad föreläsare och konferencier. Hon har bl.a. lett DN-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.

 

 

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Peter Knutson
Press bild Marika Carlsson
Foto: Maria Östlin

Citat

”Marika var en fullträff, riktigt bra och alla är supernöjda. Det grundade perfekt för den efterföljande julfesten som även den blev bra! Stort tack för rådet att ha Marika. Betyg 5 av 5!” // XL Cailtlin

”Otroligt underhållande och träffsäkert” // Lena Sandin, Söderhamn Nära

”Marika kom och levererade en show över all förväntan, våra gäster var helt extas över Marika. Marika var fantastisk att ha att göra med.” // Jonas Lööw , Bokadero

”Sjukt bra komiker med en bra energi och trevlig stämning. Underbar personlighet.” // Erik Bernhardsson, Gibbgroup

”Rolig, charmig och relevant. Skrattade så tårarna rann” // Billy Holm, Gomorron Reklambyrå

”Jag ville bara tacka för ditt jobb på Tidskriftsgalan. Vi är supernöjda och enligt deltagarna (som svarat på en utvärdering efteråt) så är de också det. Du fick 4,5 av 5 i betyg och det är väldigt bra på den här typen av jobb. Bästa betyg på programledare vi haft på flera flera år så TACK! Allt gott” // Hanna Hallerheim, Sveriges tidskrifter

Föreläsningar

Fördomsmedveten

I denna humoristiska föreläsning slussar Marika er igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet.

Läs mer
Hur blev det såhär?

En rolig föreläsning om utanförskap och att våga stå upp för den man är.

Läs mer
Kroppspråksföreläsningen

Föreläsning på ca 60 minuter om kroppsspråk med Marika Carlsson

Läs mer