TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
David Batra
BOKA David

David Batra

David Batra är en av landets populäraste komiker. Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom.

David kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater, regissör.

Som standupkomiker har David Batra gjort långt över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Förutom att vara en av många sedd som landets roligaste komiker kan David Batra även bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Under 2018 och 2019 var David ute på turné med sin succéföreställning "Elefanten i Rummet" och han kan sågs också i TV-rutan i sin egen programserie "Världens sämsta indier" och som programledare i "Breaking News".

2020 släpptes hans föreställning Elefanten i rummet som första svenska standup-special på Netflix. Han medverkar under våren i Talangs jury på TV4. 

Under hösten är David aktuell med säsong 2 för Världens sämsta Indier på SVT. 

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild David Batra
Foto: Robert Eldrim
Press bild David Batra
Foto: Robert Eldrim
Press bild David Batra
Foto: Robert Eldrim
Press bild David Batra
Foto: Robert Eldrim
Press bild David Batra
Foto: Robert Eldrim

Citat

"David Batra är en suverän scenintervjuare, samtalsledare, moderator. Hans värdskap är av det slaget att han inte för mycket försöker göra det till sin kväll, utan styr och lyssnar med utmärkt balans, är snabb nog i skallen att stoppa in en kvickhet eller ett ifrågasättande där det behövs, verkar genuint intresserad av vad gästerna har att säga. Han känns helt naturlig och, ja, trivsam i sin roll.”
//Niklas Wahllöf, DN (David Batras podcast LIVE på Scalateatern)

”Förra veckans chefsseminarium blev en stor framgång. Ett mycket stort tack för ett intressant anförande. Att det dessutom var roligt var ett extra plus.”
//Anders Mossberg, SEB Trygg Liv AB

”Tack David för att Du gjorde vår julfest till en succé – bästa festen hittills säger många! Du höjde en redan hög stämning till en ännu högre nivå, alla var på ett strålande festhumör. Skickligt när du lindar in vår verksamhet i Ditt nummer – det blir oftast extra bra när personalen känner att det är speciellt för dem! Ett stort lycka till med Din kommande show.”
//Bonnierförlagen

”David var en succé”
//HRG Nordic

Stort tack…
..för din stand-up under vår middag i Winterviken i måndags David.
Du var otroligt rolig, bra och uppskattad :)
//Per Kjellander, VD EGMONT

 

Föreläsningar

Från kulturkrock till världstopp

I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar komikern David Batra med sig av hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Läs mer
Komisk kommunikation

Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Läs mer