TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Carin da Silva
BOKA Carin

Carin Da Silva

Med ett leende och en positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla! 

Carin kan bokas som: konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, musikalartist, skådespelerska, film/tv-medverkan.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. I många år har vi sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Du kan nyss ha sett Carin i hennes succémedverkan som fast paneldeltagare i humorprogrammet "Bäst i test".
Just nu är hon aktuell med hennes och Vivi Wallins populära podcast Mammasanningar som även kan ses live på Chinateatern nu under hösten 2020.

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Carin da Silva
Foto: Robert Eldrim
Press bild Carin da Silva
Foto: Robert Eldrim
Press bild Carin da Silva
Foto: Robert Eldrim
Press bild Carin da Silva
Foto: Robert Eldrim
Press bild Carin da Silva
Foto: Robert Eldrim

Citat

Vi är supernöjda med Carin. Jättebra leverans, både på och vid sidan av scenen. 

// Lars Rixon, United Stage

 

Vi anlitade Carin som program- och Allsångsledare till våra Allsångskvällar på Heagård i Halmstad. Vi är fantastiskt nöjda med hennes insats ! Förutom att komma väl förbered, bidrog hon intresserat och positivt själv med idéer och förbättringar inför och under programmen. Uppfyllde alla de egenskaper som krävs för denna typ av omfattande uppdrag. Programleda live, intressant intervjua kända och mindre kända gäster, medverkande i sketcher, bra kontakt och känsla med publiken, improvisera och underhålla när det behövs och bjuda på sig själv. Detta löste Carin galant och alltid med glimten i ögat. Väldigt proffsig!

// Filip Jondelius, Producent /Evenemangsansvarig Heagård Halmstad

 

Vi är mycket mycket nöjda med Carin som konferencier på våra stora Inspirationsdagar runt om i landet.
Hon är påläst och bra på att känna in publiken samtidigt som hon är spontan och utstrålar mycket härlig energi!
Kan varmt rekommendera henne!

//Madeleine Hansson, Ekvilibrium

 

Carin da Silva är en fantastisk och energisprudlade personlighet. Hon bjuder på skratt och dans både på scenen och i kulissen. Hon håller deltagarnas energi på topp genom en hel kväll och för oss som arrangör känns det tryggt att lämna kvällen i Carins varma händer.

// Magnus Lindner & Sanna Brickstad, Unionen Stockholm