TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Ann Westin
BOKA Ann

Ann Westin

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler! 


Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund.
Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

2016 släppte Ann sin första bok - "Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det". 

Under våren 2017 medverkade Ann i "Egenmäktigt förfarande" på Scalateatern tillsammans med bl.a Krister Henriksson och Jessica Liedberg. 

2017 firade Ann 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

Ann är nu närmast aktuell i sin medverkan i flertalet filmer/tv/serier bl.a. Humorkalaset på Dalhalla, Lingonligan, Berts Dagbok m.fl
 

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Ann Westin
Foto: Robert Eldrim
Press bild Ann Westin
Foto: Robert Eldrim
Press bild Ann Westin
Foto: Bingo Rimér

Citat

”Årets Tema på Peace & Love var PASSION! Att står framför en festivalpublik, där åldersspannet går mellan 15 – 80 är en prövning för vem som helst. Ann talade om passion på ett ovanligt modigt, personligt och innerligt sätt. Naturligtvis gav hon också bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!” // Maria Anderberg, Senior Advisor, Peace & Love / Kulturproduktionen

”Ann Westin – svensk komiker och korad till årets komiker två gånger – underhöll oss på scenen under kvällen. Jag skrattade så jag grät – på riktigt.” // Svenska Narkotikapolis föreningen

”Med sitt härliga kroppsspråk, sin klockrena mimik och råbarkade humor framkallar hon skrattsalvor med skämt om nedskärningar i svensk vård, om prinsessan Madeleines amerikadialekt och – där kom den – Jimmie Åkesson. Det går att vara asrolig samtidigt som man tar ställning – Westin visar det klart och tydligt.” // Gävle dagblad 

Föreläsningar

Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det

Ann Westin, nyss fyllda 60, är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar.

Läs mer