TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Frida Boisen
BOKA Frida

FRIDA BOISEN

Frida Boisen är en av Sveriges bästa digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Frida kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare och programledare.

Frida Boisen är programledare på TV3 för ”Lyxfällan” och ”Trolljägarna”. Hon är en av landets mest efterfrågade talare och konferencier och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

2017 utsågs Frida till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer.

Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Frida Boisen
Foto: -
Press bild Frida Boisen
Foto: Johnny Wohlin/TV3
Press bild Frida Boisen
Foto: Ruben Labbé / Lyxfällan
Press bild Frida Boisen
Foto: Karl Nordlund/Harper Collins Nordic
Press bild Frida Boisen
Foto: Karl Nordlund/Harper Collins Nordic
Press bild Frida Boisen
Foto: Karl Nordlund/Harper Collins Nordic
Press bild Frida Boisen
Foto: Karl Nordlund/Harper Collins Nordic

Citat

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”
//Johanna Björnsund, Consid


"Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår"
//Arturo Arques, Swedbank


"Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare - vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
// Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

"Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
//Marianne Nilsson, Region Värmland


"Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!"
// Thérèse Lundquist, Bergendahls 


"Alltså...v i l k e n performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!"
// Annika Jankell