Nya datum med Hasse Bronténs föreställning BIPOPULÄR

Nya datum med Hasse Bronténs föreställning Bipopulär

Hasse Brontén, Sveriges kanske gladaste komiker, känd från Ladies Night, Parlamentet och som ”polisen som bytte karriär”, åkte i våras ut på turné med sin första soloshow: humorföreställningen Bipopulär – vem är egentligen knäpp? Föreställningen fick fin kritik, bl a 4/5 av Norrköpings Tidningar och Hasse fick blodad tand – så nu är det dags igen.

TURNÉSCHEMA

10 oktober: Sagateatern, Linköping
17 oktober: Odeon, Skövde
18 oktober: Palladium, Växjö
8 november: Konserthuset, Kristianstad
15 november: Eksjö stadshotell, Eksjö

BILJETTER HITTAR NI HÄR!

Om man växer upp med en manodepressiv pappa kan man behöva bena ut varför man egentligen blev som man blev, och vi får följa med Hasse genom barndomen fram till i dag när han med skarpsynt humor ventilerar både sig själv och vår omvärld. Med värme och träffsäkerhet djupdyker han ner i vår tid av diagnoser och undrar vem som egentligen är knäpp när allt kommer omkring.

”Pappa hade i alla fall papper på att allt inte stod rätt till jämt.”

Hasse Brontén levererar en humorföreställning full med värme, roliga och udda observationer kring den knäppaste arten på jorden – människan.

Man kanske vill bli påmind om hur Hasse låter? Då finns klipp här. Och så gjorde han också en riktigt bra intervju i våras med Jenny Strömstedt i TV4 Nyhetsmorgon.

Fantastiskt fina omnämnanden fick Hasse även på Ticnet, av publiken själva! Många påpekade storheten i att våga prata om psykisk ohälsa – men att föreställningen ändå väl balanserar humor och allvar och flera vittnar om att tårarna rann både av skratt och gråt, fast mest av skratt.

 

Hasse på FacebookInstagramTwitter

Självklart finns Hasse tillgänglig för intervjuer. Då kontaktar man SCHYTTBERG PR: Jenny Schyttberg – jenny@schyttberg.se – 0706-243023