Patrik Larsson

Patrik Larsson

Patrik Larsson är en väletablerad komiker som jobbat med humor i över 15 år. Hans standup är varm, energisk och lite absurd men framförallt galet rolig! Patrik är många komikers favoritkomiker.

Aktuellt

Humorgåvan_380x170
Humorgåvan 2016 biljettsläpp!

ROA presenterar HUMORGÅVAN 2016 – en galen gala Sveriges humorelit går ihop och gör en exklusiv standupshow för tredje året i rad, där alla intäkter går till välgörenhet. Kvällens ambassadör Hasse Brontén växte upp med en …

Läs mer

patrik zombie
Se Patrik i Barnkanalen ikväll

I kvällens avsnitt av Familjen Rysberg medverkar Patrik Larsson som den slemmiga zombiepolaren Rääälf. Programmet sänds i Barnkanalen kl 19:05, missa inte detta!  Läs mer om programmet här!

Läs mer

Aktuellt

Karsten Torebjer på turné

Patrik Larssons karaktär ”Karsten Torebjer” åker äntligen ut på Sverigeturné! Efter flera slutsålda shower på Södra Teatern i Stockholm har efterfrågan varit stor runt om i landet. I höst kan ni se honom på scen igen! Se www.karstentorebjer.se för biljetter till just din ort.

Karsten Torebjer på SVT play

Nu finns alla Karsten Torebjer avsnitt på SVT play.

Karsten Torebjer – Psychic meduim visar med tydlighet att han är världens bästa medium och 100% äkta.

Klicka här för att se alla avsnitt

Föreläsning "Roligt på heltid"

I ”Roligt på heltid” berättar Patrik om hur hans arbete styrs av lust. För med lust kommer 100% engagemang till sitt arbete. ”Roligt på heltid” är en kul inspirationsföreläsning om att våga förändra sig och bli mer engagerad på sin arbetsplats.

Improvisera mera

Ska ni ha konferens och letar efter något som är roligt, ökar sammanhållningen och blir ett minne för livet?

Boka in Måns och Patrik och låt dem köra improvisationsteater med er! På ett roligt och kreativt sätt lär ni er att hantera olika händelser på just ert företag.

Klicka här för att läsa mer

Patrik kan bokas som: standupkomiker, konferenciér, moderator, programledare, föreläsare, skådespelerare, film/tv-medverkan, manusförfattare, regissör.

Patrik är en stor drivkraft inom den svenska humorbranschen. Dels som komiker men även som manusförfattare och regissör. Han har jobbat med reklam parallellt med standupen i många år men har nu valt att satsa helhjärtat på det han älskar, att vara komiker.

Patrik är oerhört bra på att skapa god stämning med sin varma och öppna stil. Han pratar gärna om sina egna vardagsbetraktelser, ofta med en twist och en gnutta ”hittepå”. Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Patrik har arbetat tillsammans med de största komikerna genom åren och uppträder ofta på de välkända standupscenerna Norra Brunn och RAW.

Patrik har även mycket erfarenhet som skådespelare inom både TV, Teater och Film.
Ni kanske har sett honom som spökjägaren Karsten Torebjer i humorprogrammet Morgonsoffan eller som Ullis i Flickorna på Klitteholm?


Historik

Medverkan TV:

Morgonsoffan, Cirkus Möller, Extra extra, Raw Comedy, Stockholm Live, Bröderna Fluff, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan.

Medverkan film:

Åsa-Nisse, Smådeckarna, Älskar, älskar inte.

Manus:

Morgonsoffan, Time out, Extra extra, Roast på Berns, Jättebästisar, Ladies Night, Robert Gustafsson 25-års jubileum.

Scen:

*LOL* Sthlm, Ung utan pung, Omogna killar, Norra brunn, Raw, Skrattstock, uppträtt på alla Sveriges regementen och i Riksdagen. Sist men också minst, för 7 personer i ett vardagsrum strax utanför Täby.

Övrigt:

Drivit Sveriges mest framgångsrika produktionsbolag inom radioreklam. Bl. a. vunnit 4 guldägg, guld i London international Awards och brons i Cannes Lions. Regisserat flertalet reklamfilmer.


Citat & Recensioner

”Tack Patrik, allt var toppenbra och proffsigt gjort av dig! Jag har bara fått positiv återkoppling och mina kollegor på Munktell Science Park har träningsvärk i magen idag av allt skrattande :-) Jag hoppas att jag får möjlighet att återkomma med liknande uppdrag.” // Ulrika Allgren Strand, Munktell Science Park

Vi kickstartade kickoffen med den helt underbara filuren Karsten Torebjer, det blir fullt ös från start till mål och efteråt undrar alla vad som verkligen hände? Grymt roligt och en perfekt start på dagen!!
Senare på kvällen fick vi nöjet att uppleva standup comedy på högsta nivå när Patrik ger fullt järn så att alla garvar så dom blir hesa, rekommenderar detta starkt. //Hasse Jonsson Regionchef Ramirent AB

Patrik Larsson stod för en lysande stand-up show som förgyllde vår after work. Personalens varierande åldrar och bakgrunder till trots var det ingen som kunde hålla sig för skratt. Patrik hade en underbar utstrålning och en fantastisk förmåga att engagera publiken. Efteråt ropade alla efter mer!” // Henrik Blomqvist Mattssons i Anderstorp AB

Sunny Standup 2014, Falkenberg
”Patrik Larsson (”Caroline af Ugglas fula syster” som han liknar sig själv vid) är en ny och oväntat rolig bekantskap för undertecknad. Nummer om hur gaykillar träffades förr i tiden och nya karriärförslag åt narkomaner är kanon.” // Hallands Nyheter

Tror inte jag hunnit tacka dig ordentilgt för ett väldigt, väldigt bra
framförande av både föreläsning och sedan på kvällen. Många pratar fortfarande om denna dagen/kvällen och jag nådde precis dit jag ville med dagarna :) //Joaquim Nicander Konceptchef Woody

”Tack för en strålande leverans i lördags. Patrik gjorde braksuccé och tillika ett kanonjobb. Ser fram emot att få jobba med honom många gånger framöver.” // Pontus Ågeryd, Kapello

”Patrik stod för en mycket uppskattad halvtimme på vår julfest, skrattsalvorna avlöste varandra. Mycket lätt att ha och göra med!” // Jakob Hultman, Hyresgästföreningen

”Rakt och mitt i krysset” // Kenth Persson, INGO

”Patrik har en helt egen, lätt sjuk stil som vi älskar. Senast han var på RAW i september dödade han allt motstånd totalt. Det var som Rafael Nadal spelat tennis mot Tobbe från ”En annan del av Köping”. De andra komikerna stod bara och gapade och publiken tjöt av skratt.” // RAW Comedy Club

”En sketch om en religiös sekt får publiken att vråla liksom Özz Nûjen som ilsken åsna eller Patrik Larssons imitation av en dansk.
Bäst blir det när de tre, en och en, gör sina ståuppnummer, det är inte utan anledning som de tre komikerna tillhör ståuppeliten i Sverige.” // Sydsvenskan


Augusti  2016

Datum Plats
on 3 Örebro, Villa Strömpis

Fotograf: Niclas Brunzell

(För att spara ner en högupplöst pressbild, klicka på önskad bild så att den öppnas upp i en ny flik, högerklicka på bilden och välj ‘spara som’.)

2_PatrikLarsson4_Foto_NiclasBrunzell4_PatrikLarsson3_Full_Foto_NiclasBrunzell 1_PatrikLarsson2_Foto_NiclasBrunzell2

KARSTEN TOREBJER
Fotograf: Robert Eldrim

Karsten_kula_1 Huvudbild_5 Karsten_kula_2

Föreläsningar

Bokningsförfrågan

http://roa.se/wp-content/uploads/2013/12/2_PatrikLarsson4_Foto_NiclasBrunzell1.jpg

Våra komiker/personligheter

Robin Paulsson

Robin paulsson

Emma Knyckare

Emma_Knyckare_113039_highresBW mindre

Hasse Brontén

HasseB_hemsidan

Måns Möller

mans-moller

Kristoffer Appelquist

Kristoffer_A_177_sv_highres_liten

Johan Glans

JohanG

Sanna Bråding

sanna_front

Ann Westin

Ann_445_sv_highres

Nour El-Refai

nour2BW

Jesper Rönndahl

jesper-ronndahl

Tobias Persson

tobiaspersson

David Batra

David_front

Soran Ismail

Soran-Ismail-nyfront

Patrik Larsson

Patrik Larsson

Martin Lagos

MartinLagosny2b&w

Özz Nûjen

Ozz_78_lowres_bw1-320x320

Carin da Silva

Carin

Thomas Järvheden

Thomas_130918_3bw1-320x320

Jenny Strömstedt

Jenny S kopia

Kontakt & bokning