TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Messiah Hallberg
BOKA Messiah

MESSIAH HALLBERG

Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branschen. Karriären som komiker startade 2009.

Messiah kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare, film/tv-medverkan.

Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål" och ”Comedy Fight Club”.

Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT - ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram en egen- och mycket framgångsrik podcast: ”Geniförklarat”.

Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.

I höst är Messiah Hallberg högaktuell med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” och som genialisk debattör i TV-programmet Parlamentet.

Trots sin ringa ålder har Messiah Hallberg mer erfarenhet än de flesta komiker och om man pratar med komikerkollegorna så anser de enat en endaste sak: Just nu är Messiah bättre än någonsin.

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Messiah Hallberg
Foto: -
Press bild Messiah Hallberg
Foto: -