TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Frida Boisen
BOKA Frida

FRIDA BOISEN

Frida Boisen är en av Sveriges bästa digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Frida kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare.

Frida är VP och Digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Hon är författaren bakom boken "Digital Succé - så lyckas du med sociala medier” och skriver just nu på uppföljaren som kommer ut i höst.

Programledare i Lyxfällan i TV3 och i höst kommer hon även att inta jakten på nätthatare
i programet Trolljägarna i samma kanal!

2017 blev hon framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.

2016 utsågs Frida som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.

Frida drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Frida Boisen
Foto: -
Press bild Frida Boisen
Foto: Johnny Wohlin/TV3

Citat

"Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare - vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
// Maria Wiberg, Stockholmsmarknader


"Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!"
// Thérèse Lundquist, Bergendahls 

"Alltså...v i l k e n performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!"
// Annika Jankell

Föreläsningar

Digital succé

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.

Läs mer