TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Sanna Bråding
BOKA Sanna

Sanna Bråding

När Sanna står på scen eller framför kameran ger hon alltid 110% oavsett uppdrag! Hon har en professionalism som återspeglas i allt hon gör. 

Sanna kan bokas som: konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelerska, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan i tidig ålder. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s kultförklarade dramaserie ”Tre Kronor”. Sanna blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA.

Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg. Sanna har för vana att göra stora konferencieruppdrag, tidigare har hon lett bl.a. ”Rockbjörnen” och ”Finest Awards”.

Under åren har Sanna medverkat som skådespelare i filmer och tv-serier som ”Skeppsholmen”, ”7 miljonärer”, ”Reine & Mimmi i fjällen”, ”Som man bäddar” och inte minst i Lukas Moodysson filmen ”Ett hål i mitt hjärta” där hon spelade huvudrollen.

Vid sidan om skådespeleriet har hon sedan 2003 jobbat som radioprogramledare i bl.a. programmen ”Ketchup” och ”Sommartoppen”. De senaste åren har ni hört henne i ”SR Metropol”, ”P3 Star” och i dagsläget på helgerna i ”Musikguiden i P3 Osignat”.

Den mångsidige Bråding har även en egen smyckekollektion, ”Miss UFO”, sen några år tillbaka.

2016 skapades intervjuprogrammet "Pira och Bråding" i P3 och Sanna släppte även sin självbiografi "För mycket av allt".

Våren 2017 är Sanna aktuell med sin nya föreställning "För mycket av allt - på turné", regisserad av Özz Nûjen.  

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Sanna Bråding
Foto: Robert Eldrim
Press bild Sanna Bråding
Foto: Robert Eldrim

Citat

”Tycker det va en bjudning på sig själv utöver det vanliga. Stort att vara så utlämnande och visa upp så pass svåra bitar som hon tar upp och står för. Vissa bitar så pass tunga att jag har svårt att se att nån lämnar salen helt oberörd. Visst slår det säkert olika på olika målgrupper, men man går nog inte tomhänt därifrån oavsett. Mkt starkt! Bra jobbat.”
// Campus Nyköping

”98%(!) av de som hittills svarat på vår utvärdering ger Sanna betyget bra och mycket bra! Alltså den genom tiderna högsta siffran vi sett.”
// Unionen

Sanna Bråding bjuder på en föreläsning som griper tag i både hjärta och själ. Det är med en otrolig sinnesnärvaro som deltagaren kastas in i en torktumlare av känslor där Sanna naket och öppenhjärtligt berättar sin historia – sin verklighet. Med stående ovationer avslutas en kväll fylld av både glädje och eftertänksamhet. Sannas berättelse är något vi kommer bära med oss under lång tid.
// Magnus Lindner & Sanna Brickstad, Unionen Stockholm

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Sanna

För 7 år sedan dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott, i samma stund kom även vändpunkten i hennes liv och hon tvingades att se sanningen i vitögat.

Läs mer