TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Fredrik Eklund
BOKA Fredrik

Fredrik Eklund

Fredrik flyttade i unga år från Sverige till New York som en förväntansfull 25 åring i endast ett par utslitna sneakers och en dröm – att lyckas i den stora staden som aldrig sover.


Fredrik kan bokas som: föreläsare, kommunikatör och inspiratör.

Fredrik är en av världens mest framgångsrika fastighetsmäklare, med verksamheter i New York, Stockholm och London och en portfölj med över 2 miljarder dollar i sålda fastigheter. Han är känd från den amerikanska realityshowen Million dollar listing, samt erkänd författare med boken Sälj!.

 I samarbete med BigSpeak

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Fredrik Eklund
Foto:
Press bild Fredrik Eklund
Foto:
Press bild Fredrik Eklund
Foto:

Citat

"Fredrik could sell ice to an eskimo,I can't do a high kick, but I'm excited to learn his other tricks."
// Andy Cohen, television host and producer

"The number one trait I've always looked for when I was hiring someone for my company and what I look for now when I'm investing on entrepreneurs in Shark Tank, is passion, a need to succeed.
Someone who'd rather die than not be the best. That's Fredrik, and after reading his book, that all be you too."
// Barbara Corcoran, Founder of the Corcoran group, ABC' Shark Tank investors, Author of The Sells foreword

Föreläsningar

Sälj!

Sälj! – Konsten att sälja vad som helst till vem som helst, blandar personliga anekdoter med experttips i hur man lyckas med sin försäljning på en högre nivå! Fredrik förser er med en modern guide kring hur man blir en framgångsrik säljare. Dessutom berättar han om hur man kan uppnå den ultimata säljtekniken genom att förvalta sina egna unika talanger/styrkor. Oavsett vilken bransch man arbetar i så är denna föreläsning en investering både för dig själv och din arbetsgivare.

Alla säljer!

Fredrik delar med sig av sina hemligheter så att vem som helst ska kunna nå framgång, när man gör det man älskar. Även om du inte jobbar som ”säljare” så har du varit aktiv inom försäljning större delen av ditt liv.
Du har nämligen varit ute på en livslång säljturné och sålt din absolut viktigaste tillgång – dig själv. Det kan vara bestämmanderätt till vad som ska ätas till middag på lördag, en idé på jobbet eller en införsäljning av dig själv på en dejtingsida. Oavsett så måste du förbereda, övertala och förhandla. Om du vet hur du ska sälja så kan du leva din dröm och det är vad Alla Säljer handlar om. Våga leva din dröm och spränga dina barriärer!